meer over Onderdruk installaties <12.000 m3/H »De afzuigunits in deze categorie, met een capaciteit groter dan 6.000 m3/uur moeten buiten opgesteld worden (NEN-EN 12779). Als alternatief kan de afzuigunit ook in een aparte ruimte (brandcompartiment) worden geplaatst. Hierover is echter geen specifieke wet- en regelgeving. Aanzuigleiding en retourkanalen moeten bij deze units voorzien worden van brandkleppen. Ook moet de unit voorzien worden van een droge blusleiding zodat bij brand de brandweer eenvoudig de slang kan koppelen om de brandhaard te kunnen blussen. Uiteraard valt de uitstoot van de afzuigunits in deze categorie ook binnen de daarvoor gestelde eisen. Voor uitgebreidere en specifieke adviezen ten aanzien van uw situatie treden wij graag in gesprek.

Afzuiginstallatie, fabr. Riedex - type MD500

MD500

Grootste afzuigunit uit de MD-serie. Met de 19.500 m3/uur geschikt voor het afzuigen van meerdere machines. Ook inclusief industriƫle machines als een vierzijdige schaafbank of een CNC-bewerkingscentrum.

Meer informatie

Afzuiginstallatie, fabr. Riedex - type MD450

MD450

Met de 12.000 m3/uur geschikt voor het afzuigen van meerdere machines. Deze unit moeten buiten opgesteld worden of worden geplaatst in een apart brandcompartiment.

Meer informatie

Afzuiginstallatie, fabr. Riedex - type MD300

MD300

Afzuigunit voor een gemiddelde houtwerkplaats met een gelijktijdige gebruikt van meerdere grote of kleine houtbewerkingsmachines. Deze unit moeten buiten opgesteld worden of worden geplaatst in een apart brandcompartiment.

Meer informatie