Griggio - Europese topmachines

Het Italiaanse familiebedrijf Griggio ontwikkeld, maakt en levert sinds 1946 houtbewerkings- machines. In de dynamische industriƫle omgeving rond Venetiƫ. Sinds de oprichting is er sprake van een continue technische ontwikkeling wat resulteert in hoogwaardige eindproducten vandaag de dag.

Van idee naar eindproduct

Alle machines worden ontworpen door de eigen technische afdeling, het kloppende hart van Griggio. Deze afdeling zorgt voor de invulling van de wensen van de hedendaagse houtbewerker. Tot in detail zijn alle machines uitgewerkt vanuit het oogpunt van de eindgebruiker. Wij van Talen Machines vertellen u daar graag meer over.

Het doel: 'total quality'

Elke machine moet voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Dit kan alleen door de productie volgens strenge normen in te richten. Griggio is daarom volledig ISO9001 gecertificeerd. De afdeling kwaliteitsbewaking is verantwoordelijk voor de controle en de toezicht op de normen.

Griggio en Talen Machines

Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek om u te informeren over deze machines. Doorlopend staan er diverse machines in onze showroom. Waaronder standaard een formaatzaagmachine uit de Unica-serie, een vlak- en vandiktebank, een schuinstelbare freesmachine.