SCM MiniMax : maximaal resultaat

Deze eenvoudig te bedienen Italiaanse producten zijn betrouwbaar. Voldoen aan de wensen van een vakman. Van een gietijzeren onderdelen tot de montage, alles Italiaans. Dit onderscheid MiniMax daarmee ook direct al van het overgrote deel van de machines binnen hetzelfde segment.

Jarenlange ervaring MiniMax

Met meer dan 40 jaar ervaring in het bouwen van houtbewerkingsmachines. Een jaarlijkse productie van 10.000 machines. Machines ontworpen voor de veeleisende doe-het-zelver en vakmensen in de houtbewerking. Door de jarenlange ervaring zijn de machines eenvoudig, betrouwbaar en gebouwd volgens de laatste technologische ontwikkelingen.

Meest ervaren in Nederland

Sinds 1997 verkopen wij de machines van MiniMax. Daarmee als eerste in Nederland. Door deze jarenlange samenwerking kunnen wij u ongetwijfeld de juiste adviezen verstrekken. Wij hebben ook doorlopend zo'n tiental machines op voorraad. Daardoor kunnen wij u altijd een goede impressie geven van de diverse machines.

Verschillende series

De range machines van MiniMax is opgedeeld in series. Top is de Elite-S lijn, vervolgens aflopend naar Elite, Smart, Classic, LAB en Genius. Zo is er voor elk gebruikersniveau een passende machine. Graag adviseren wij u over welke machine het best bij u past.