16 oktober 2018

Bezoek onze showroom voor Maggi Technology

Diverse machines van Maggi Technology staan bij ons opgesteld in de showroom. Waaronder de GT800 CNC-panelenboormachine. Zeer eenvoudig te bedienen. Maar ook de rijenboormachine Maggi 21 Technology.  Dit is een volledig elektrisch gestuurde rijenboormachine. Tevens de compacte kantenaanlijmmachine 3-50 en de beroemde radiaalzaagmachine Junior 640.

GT800 CNC panelenboormachine

De CNC-programmering is heel eenvoudig en intuïtief. Machine uitgevoerd met touchscreen. Er kunnen zowel programma’s op kantoor gemaakt worden als direct aan de machine. Technisch is de machine uitgevoerd met een centraal smeersysteem. Het paneel wordt in- en uitgevoerd over borstels zodat het schadevrij blijft. Check voor meer informatie de product-pagina van deze machine.

21 Technology

De rijenboormachine 21 Technology is een volledig elektrisch gestuurde rijenboormachine. Digitaal instelbaar via een touchscreen. Doordat de machine volledig elektrisch gestuurd is worden de boorsnelheden nauwkeurig gestuurd en blijven deze constant.

System 3/50

Compacte kantenaanlijmmachine voor rechte panelen tot 50mm. Voorzien van aluminium lijmbak voorzien van eenvoudig functie om deze te legen. Radiusfrees samengesteld uit 80mm diameter freeskoppen. Kantenaanlijmmachine System 3/50.

Junior 640

De ‘standaard’ als het gaat om radiaalzaagmachines. Al tientallen jaren zijn deze machines van Maggi veelverkocht en Nederland. Standaard hebben we hier meerdere aantallen van uit voorraad leverbaar. Check onze actuele voorraad.