Verticale platenzaag
Het zagen van plaatmateriaal heeft als nadeel dat ze vaak onhandelbaar zijn. Daarom is er de verticale platenzaag. Het grote voordeel is dat hier de plaat stil ligt, en de zaagunit beweegt. De verticale platenzaag of wandzaag wordt gebruikt voor de verwerking van plaatmateriaal bij bouwbedrijven, handelsbedrijven in bouwmaterialen en in interieurbouw. Echter worden de machines ook steeds vaker ingezet in het zagen van kunststof panelen en bijvoorbeeld voor het groefzagen van Alucobond plaatmateriaal.
Meer informatie

Verticale Platenzaag Putsch SVP 420

De Putsch SVP420 is standaard voorzien van lineaire geleiders op de zaagbalk en een voorritszaagunit met een eigen motor. Deze machine heeft een maximale zaagcapaciteit van 4.200 x 2.200 millimeter. 

  • Type SVP 420

Verticale platenzaag Putsch SVP 950

Deze machine is ideaal voor het zagen van groot plaatmateriaal. Machine heeft namelijk een zaagcapaciteit van 5300 x 2200 mm. Zeer compleet uit te rusten met digitale aflezing, strokenaanslag, voorritsunit, etc.

  • Type SVP 950

Verticale Platenzaag Putsch SVP 133

De meest verkochte Putsch-Meniconi! Machine ideaal voor het zagen van de meest voorkomende plaatmaterialen. Verticale platenzaag is met verschillende opties zeer compleet uit te rusten.

  • Type SVP 133

Verticale Platenzaag Putsch SVP 145

Grotere broer van de SVP 133. Machine heeft namelijk een zaagcapaciteit van 4.200 x 2.200 mm. Zeer compleet uit te rusten met digitale aflezing, strokenaanslag, voorritsunit, etc.

  • Type SVP 145