Gebruikte houtbewerkingsmachines

Doorlopend hebben we tientallen gebruikte houtbewerkingsmachines beschikbaar. Deze machines kunnen we aanbieden tegen een af-Staphorst prijs (ophalen) maar vaak kunnen we de machines ook reviseren en nakijken in onze werkplaats om deze vervolgens te installeren bij u in de werkplaats.

Gevarieerd aanbod

Veel aanbod gebruikte schaafmachines, zaagmachines en andere machines staan in ons magazijn in Staphorst.  Tijdens openingstijden kunt u altijd bij ons terecht. Als u de machine specifieker wilt bekijken Рaangesloten en werkend Рdan vragen wij vooraf contact op te nemen om een afspraak in te plannen.

Check voor levering

Voordat u de machine geleverd krijgt kan er onderhoud aan verleent worden door onze monteurs. We overleggen tijdens de verkoop van de machine over wat er gecheckt moet worden. Dit kan van alleen een ‘motorisch in orde’ controle zijn tot een volledige revisie van de machine waarbij alle elektrische en mechanische onderdelen gecontroleerd worden. Hiervoor hebben we de beschikking over een werkplaats voorzien van alle benodigde gereedschappen.