Vlakbank
Een moderne vlakbank is voorzien van een lange in- en uitvoertafel voor een maximaal eindresultaat. De Casadei en SCM vlakbanken hebben gietijzeren geribte vlakbankbladen. Hierdoor worden trillingen vermeden. De schaafafname wordt ingesteld door het instellen van de invoertafel. Alle machines wordt geleverd met een vlakbankbeveiliging. Een nadeel van vlakschaven is veelal het geluidsniveau. Daarom is het mogelijk om te kiezen voor het zogenaamde 'Xylent' systeem wat zorgt voor een geluidsreductie van circa 13db!
Meer informatie

Vlakbank Casadei PF 520M

Brede vlakbank van Casadei. Deze vlakbank heeft een elektrische hoogteverstelling met digitale aflezing. Machine heeft een bovenbediening aan de invoerzijde.

  • Type PF 520M

Vlakbank Casadei PF 410

Zeer luxe vlakbank. De totale lengte van de bladen is 2600 mm, dit zorgt ervoor dat dat ook met lange lengtes een goed resultaat behaalt kan worden.

  • Type PF 410

Vlakbank SCM Formula F1

De Formula F1 is uitgerust met een lange, gietijzeren vlaktafel en een grote aluminium geleider. Een optimaal eindresultaat gegarandeerd, ook bij lange werkstukken.

  • Type Formula F1

Vlakbank SCM Minimax f 52es

Stabiele vlakbank voor de vakman. De tafellengte van 2.250mm zorgt voor een prima resultaat. De geleider wordt ondersteund door een soepel lopende geleiderstang.

  • Type Minimax f 52es

Vlakbank SCM Minimax f 41es

Stabiele vlakbank voor de vakman. De tafellengte van 2.200mm zorgt voor een prima resultaat. De geleider wordt ondersteund door een soepel lopende geleiderstang.

  • Type Minimax f 41es