Tafelfreesmachine

Met de tafelfreesmachine voor hout- en kunststof kunnen werkstukken geprofileerd worden. De machine wordt voorzien van gereedschappen welke het gewenste profiel wegfrezen. Tafelfreesmachine zijn er in een zeer gevarieerd aanbod aan soorten. Van handbediend instelbaar tot volledig digitaal aangestuurd. Wij bieden van SCM de minimax-range aan, dit zijn hoofdzakelijk handbediend instelbare machines. De Casadei machines kunnen uitgerust worden met digitale uitlezing en volledige digit-aansturing van de hoogte, schuinverstelling en achteraanslag.
Meer informatie

Tafelfreesmachine Casadei F 25

Tafelfreesmachine met schuinverstelbare spindel. De hoogte en de schuinte van de spindel zijn te verstellen door middel van handwielen aan de voorzijde van de machine.

  • Type F 25

Tafelfreesmachine Casadei F 23

Tafelfreesmachine met handmatige verstelling van de hoogte. De hoogte is digitaal mechanisch af te lezen.

  • Type F 23

Tafelfreesmachine Casadei F 230

Tafelfreesmachine met handmatige verstelling van de hoogte. De hoogte is digitaal mechanisch af te lezen.

  • Type F 230

Tafelfreesmachine Casadei F 255A

Tafelfreesmachine met digitaal besturingspaneel. Freesspindel kan ook schuin gesteld worden tot +45 en -45 graden. Machine kan uitgerust worden met het HSK systeem.

  • Type F 255A

Tafelfreesmachine Casadei F 235 A

Tafelfreesmachine met digitaal besturingspaneel. De machine kan uitgerust worden met het HSK systeem, waarbij het bovenste deel van de freesspindel vervangen kan worden.

  • Type F 235 A

Tafelfreesmachine SCM Formula t 70f

Zeer stabiele tafelfreesmachine. Leverbaar met tafelverbredingen, pennentafel en vele andere opties. Machine handmatig instelbaar, mechanisch digitaal afleesbaar.

  • Type Formula t 70f

Tafelfreesmachine SCM Minimax t 55es

De juiste freesmachine voor de veelzijdige vakman dankzij de vele opties en het gemakkelijke instellen. Machine leverbaar met of zonder aluminium roltafel. 30mm of 40mm freesspindeldiameter.

  • Type minimax t 55es

Tafelfreesmachine SCM Minimax t 45c

Kleine compacte freesmachine voor de veelzijdige vakman. Machine leverbaar met en zonder aluminium roltafel aan de voorzijde. Met een freesspindeldiameter van 30mm of 40mm.

  • Type minimax t 45c