Verfijn resultaten

Merk
Toon alles

CNC-freesmachine SCM startech cn k

De Startech CN K is een compacte 3-assige CNC freesmachine met een werkveld van 1170 x 760 mm. Het werkstuk is vast te zetten aan de tafel door middel van de T-sleuven in de tafel of met vacuümcups.

 • Type startech cn k
cnc freesmachine

CNC-panelenboormachine SCM startech cn v

De Startech CN v is een panelenboormachine waar het paneel verticaal wordt doorgevoerd. Standaard is de machine uitgerust met 7 verticale en 4 horizontale boorspindels en een zaagunit.

 • Type startech cn v
cnc boormachine

CNC-panelenboormachine SCM startech cn plus

De Startech CN plus is een panelenboormachine met een groefzaagunit. Standaard is de machine uitgerust met 8 verticale en 6 horizontale boorspindels.

 • Type startech cn plus
rijenboormachine

Beschermd: CNC bewerkingscentrum Essetre Techno Saw

Compact NC-houtbewerkingscentrum voor de prefab houtbouw. Ontworpen voor het zagen en het bewerken van houten spanten, omlijsten van wandelementen, glulam en massief houten balken. Maximale werkdoorsnede 450x150 mm.

 • Type Techno Saw

Verticaal bewerkingscentrum Putsch Kopernic

Bewerkingscentrum voor het bewerken van panelen, kunststoffen, Alucobond-materiaal, etc. Voor het maken van contourfrezingen, uitsparingen en graveringen voor een breed scala aan toepassingen. Ideaal geschikt voor de zogenaamde folding-werkzaamheden.

 • Type Kopernic

CNC bewerkingscentrum Busellato Jet Master T

Flexibiliteit en productiviteit hand in hand. Bewerkingscentrum met een breed scala aan mogelijkheden en opties.

 • Type Jet Master T

CNC bewerkingscentrum Busellato Jet Elite

Maximale techniek met beperkt ruimtebeslag. CNC-machine met bumperbeveiliging in te zetten voor paneelbewerking en massief hout.

 • Type Jet Elite

CNC nestingsmachine Busellato Easy Jet

CNC nestingsmachine verkrijgbaar in verschillende groottes werkveld. Nu ook verkrijgbaar met automatisch laad- en lossysteem

 • Type Easy Jet

CNC bewerkingscentrum Essetre Techno Fast

Techno Fast is een veelzijdig, snel en compact NC-bewerkingscentrum voor het verwerken van balken voor de houtconstructiebouw met maximale afmetingen van 620x250mm (HxB) en een lengte die kan worden geconfigureerd volgens de behoeften van de klant.

 • Type Techno Fast

CNC bewerkingscentrum Essetre Techno PF 1250 EVO

NC-werkcentrum voor houten constructies, daken, CLT / X-LAM-productie. Werkbare afmetingen: lengte 13.500, breedte tot 1.250 mm, variabele hoogte van 300 tot 600 mm, afhankelijk van machineconfiguratie.

 • Type Techno PF 1250 EVO

CNC bewerkingscentrum Essetre Techno Multiwall

NC bewerkingscentrum voor het samenstellen en bewerken van framewandconstructies en voor het bewerken van onder andere CLT / X-LAM wandconstructies.

 • Type Techno Multiwall

CNC-panelenboormachine Busellato Jet Smart

Deze machine heeft een boorunit, groefzaag en optioneel een freesspindel waarmee een paneel aan 5 kanten bewerkt kan worden.

 • Type Jet Smart
cnc boormachine