Bewerkingsmachines voor hout- en kunststof

Al meer dan 50 jaar leveren we houtbewerkingsmachines en gereedschappen. Onze wens is om voor iedere klant de meest passende oplossing aan te bieden. Ons assortiment bestaat uit een aantal sterke merken zoals Busellato, Casadei, SCM, Putsch en Maggi. Daarbij ook nog diverse ondersteunende merken voor een compleet aanbod.

Casadei Busellato

Dit bedrijf is een samenvoeging van twee historische bedrijven, Casadei en Busellato. Casadei is producent van standaard machines vanaf 1945. Het assortiment is in de loop van de jaren ook uitgebreid met onder andere kantenaanlijmmachines en opdeelzaagmachines. Busellato is een historisch bedrijf in CNC-machines. Met daarbinnen een serie nesting-machines en machines met balkentafel.

SCM

We voeren een groot aanbod aan – met name – standaard machines uit de SCM productlijn. Deze is ontstaan in begin jaren ’90 waarin we de machines van Formula en Minimax importeerden. Deze merken zijn overgegaan in het overkoepelende merk SCM. Momenteel hebben we een groot aanbod van deze machines ook doorlopend in onze showroom staan. Onder andere formaatzaagmachines, schaafmachines, freesmachines en kantenaanlijmachines.

Putsch Meniconi

Een Italiaanse fabrikant uit de regio Toscane, standplaats Poggibonsi. Opgericht in 1956. Meer dan 50 mensen werken hier aan het ontwikkelen en produceren van de beste verticale platenzaagmachines. In een prachtige fabriek worden de machines geproduceerd. Machines volgens de basisprincipes kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Bekijk de video van Putsch voor meer informatie.

Maggi Technology

Ook Maggi is gevestigd in het Italiaanse Toscane. Gespecialiseerd in afkortzaagmachines voor massief hout en doorvoerapparaten. Maar vooral momenteel een specialist op het gebied van boormachines voor de paneelverwerking. Met name de ontwikkeling van de GT800 loopt hierin voorop. Doorlopende innovatie resulteert in steeds nieuwe en betere producten.