6 mei 2021

Opdeelzaagmachine Casadei AXO300 voor Panel Vision

Panel Vision leverancier van kunststof platen

Het streven van Panel Vision is om elke klant goed en snel te bedienen op het gebied van kunststof plaatmateriaal. Of het nu gaat om een volle pallet met platen, een plaatje van 20x20cm of 600 stroken van 5x400cm. Door de moderne machines en manier van werken kan dit allemaal snel geregeld worden.

Opdeelzaagmachine Casadei AXO 300

Door de enorme vraag naar deze producten was het voor de klant onmogelijk dit allemaal te realiseren op de twee bestaande verticale platenzaagmachines van Putsch. Na enkele gesprekken op locatie en bezoek aan onze showroom is er gekozen voor een opdeelzaagmachine, de Casadei AXO300. Deze machine met een zaagcapaciteit van 4.500 x 4.300mm is onder andere voorzien van, werktafels met luchtkussenkogels (ook in het machine frame), extra materiaalklemmen, touchscreen, Air Jet koelsysteem, frequentie geregeld toerental van de zaagmotor, geoptimaliseerde zaaghoogte in relatie tot de drukbalk en optimalisatie software met labelprinter. Door de koppeling met het ERP-systeem worden de inkomende orders automatisch geoptimaliseerd en verwerkt tot zaaglijsten.

Afzuigunit Riedex DM350

De bestaande Riedex MD90 afzuigunit is vervangen voor een Riedex DM350. Deze heeft meer capaciteit, de installatie is voorzien van leidingnet met elektrisch- pneumatische sluitkleppen. De hoofdmotor van de afzuigunit is voorzien van frequentieregelaar. Met een sensor die de onderdruk meet in de afzuigunit wordt de frequentieregelaar aangestuurd. Zo is altijd een juiste onderdruk gegarandeerd.