image

Robland formaatzaag

Specialist in formaatzaagmachine van Robland

Bent u op zoek naar een Robland formaatzaag? Wij hebben doorlopend nieuw en ook vaak gebruikte formaatzaagmachines op voorraad staan. Van origine was er de Robland Z320 compacte formaatzaag. Momenteel is het programma uitgebreid omdat het aanbod zo passend is voor elke gebruiker. Met onder andere de Robland Z3200, de Robland NZ3200 en de Robland NZ3200 Axis Ergo. Een brede keuze in opties qua gebruiksgemak en mogelijkheden.

Robland formaatzaagmachines

Bekijk in ons assortiment machines de formaatzaagmachines van Robland.

Machines
Uitgelicht

Formaatzaag Robland Z400 EL

Deze machine heeft elektrische hoogte- en schuinteverstelling van het zaagblad. Deze machine heeft een maximale zaagblad diameter van 400 mm.

Machine bekijken
Robuust
Formaatzaagmachines opgebouwd uit kwalitatief hoogwaardige onderdelen.
Nauwkeurig
Grote aluminium slede en nauwkeurige zaagunit.
Uitgebreid
Machines uit te breiden met veel variatie aan opties.
Rendabel
Robland maakt kwalitatief goede machines tegen een competitieve prijs.

Uit voorraad leverbaar

We hebben doorlopend formaatzaagmachines van Robland uit voorraad leverbaar. Onder andere de Robland Z3200 en de Robland NZ3200.

Voorraadmachines

Formaatzaag Robland Z400 EL

Formaatzaag met elektrische hoogteverstelling en elektrische schuinverstelling van het zaagblad. Is uitgerust met een voorrits en een roltafel met een lengte van 3200 mm.

€ 8.950

Formaatzaag Robland NZ3200 Axis-Ergo

Formaatzaag met elektrische hoogteverstelling en schuinverstelling van het zaagblad. En een gestuurde parallelgeleider vanaf het bovenhangende bedieningspaneel. De machine is verder uitgerust met een voorritsunit en een roltafel met een lengte van 3200 mm.

€ 12.775