image

Servicemonteur houtbewerkingsmachines

Een veelzijdige technische baan

Als servicemonteur voer je onderhoud uit aan houtbewerkingsmachines en los je storingen op. Verder houd je je bezig met het plaatsen van machines en afzuiginstallaties en adviseer je de klant over het gebruik en onderhoud hiervan. Ook het periodiek keuren van machines behoort tot je werkzaamheden. In de planning van werkzaamheden wordt rekening gehouden met voorkeuren, kennis en ervaring.

Betrokken team
Enthousiast team waarin iedereen wordt ingezet naar eigen talenten en we van elkaar leren.
Goed salaris
Inclusief een goede pensioenregeling en ontwikkelruimte met doorgroeimogelijkheden.
Afwisseling
Afwisseling in je werk door de variatie aan opdrachten waar jij je steentje aan kan bijdragen.
Servicebus
Compleet ingerichte servicebus om je werkzaamheden goed uit te kunnen voeren.

Wie zijn we?

Talen Machines levert, installeert en onderhoudt bewerkingsmachines door heel Nederland. Wij leveren en plaatsen machines van topmerken uit Italië en Duitsland. Met een team van 17 collega’s werken wij dagelijks vanuit Staphorst. 'S ochtends starten we de dag met een bak koffie en vervolgens worden de werkzaamheden veelal op locatie uitgevoerd. We gaan op pad met goed uitgeruste servicebussen voor levering, installatie, onderhoud en keuringen.

Over ons
image

Wat vragen we?

Affiniteit met techniek

Ben je momenteel werkzaam binnen de techniek, als bijvoorbeeld onderhoudsmonteur, elektricien in de installatietechniek of in een andere technische functie? Neem contact met ons op! Wij zoeken medewerkers die affiniteit hebben met techniek en ons team willen aanvullen.

Vacature: Junior servicemonteur (BBL)

Informatie en solliciteren

Neem contact op met Bernd Talen

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Bernd Talen. Telefonisch via 0522461402 of 0614819752. Direct solliciteren? Je persoonlijke gegevens, met korte motivatie en CV ontvangen we graag per e-mail b.talen@talenmachines.nl.

image