meer over Griggio »


Griggio

Het familiebedrijf Griggio dat opgericht werd in 1946 groeide door de continue innovatie en de kwaliteit van haar producten uit tot één van de leiders op het vlak van houtbewerkingsmachines.

Langgatboormachine, fabr. Griggio - type TRC/N

TRC/N

Model TRC/N is uitgerust met een vaste tafel en een beweegbaar booraggregaat met enkelhandsbediening. Optioneel leverbaar met kantelbare tafel.

Meer informatie

Formaatzaagmachine, fabr. Griggio - type Unica 400

Unica 400

Zeer terecht wordt deze formaatzaag veelal omschreven als 'De Duitse formaatzaag in een Italiaanse jas'. Laat u verrassen door de kwaliteit en mogelijkheden van deze machine.

Meer informatie

Formaatzaagmachine, fabr. Griggio - type Unica 500

Unica 500

Deze Formaatzaag mag zonder twijfel geschreven worden met een hoofdletter. Schitterende machine die op heel veel punten zowel functioneel als technisch ver boven het maaiveld uit steekt.

Meer informatie

Formaatzaagmachine, fabr. Griggio - type Quadra 400

Quadra 400

Hoogwaardige formaatzaagmachine in strak design. Machine leverbaar in diverse uitvoeringen. Standaard voorzien van de hoogwaardige 'Griggio' rolwagen. 

Meer informatie

Vlakbank, fabr. Griggio - type PF530

PF530

Vlakbank met een lange geribte invoertafel. Hoogteverstelling gebeurd motorische aangedreven.

Meer informatie

Vlakbank, fabr. Griggio - type PF430

PF430

Vlakbank met massieve, geribte gietijzeren vlaktafels. Zeer eenvoudig en soepel instelbare schaafgeleider. Standaard met bedieningspaneel boven de vlaktafel.

Meer informatie

Vandiktebank, fabr. Griggio - type PSA530

PSA530

Zeer zwaar uitgevoerde vandiktebank. Tafel wordt versteld middels vier spindels (dubbele lagering per spindel!). Machine leverbaar met PLC-aansturing, de zogenaamde DIGIT-uitvoering. 

Meer informatie

Vlakvandiktebank, fabr. Griggio - type FS410

FS410

Zwaar uitgevoerde vandiktebank waar de tafels rechtstandig omhoog worden geklapt. Optioneel leverbaar met elektrische tafelverstelling.

Meer informatie

Vlakvandiktebank, fabr. Griggio - type FS530

FS530

Zwaar uitgevoerde vlakvandiktebank. Standaard voorzien van een elektrisch bediendbare hoogteverstelling van de vandiktetafel. 

Meer informatie

Vierzijdige schaafbank, fabr. Griggio - type G18Q / G22Q

G18Q / G22Q

Compacte vierzijdige schaafmachine. Dit model is leverbaar met een schaafbreedte van 180 en 220 mm.

Meer informatie

Vierzijdige schaafbank, fabr. Griggio - type G240

G240

Serie zware vierzijdige schaafmachine. Basis sterk uitgevoerd en uit te breiden met veel extra opties. Machine leverbaar van 4 tot 7-assig.

Meer informatie

Breedbandschuurmachine, fabr. Griggio - type GC95

GC95

Machine voor het kalibreren, voorschuren en/of finishschuren van vlakke houten en aanverwante oppervlakken tot 950mm breed.

Meer informatie

Kantenschuurmachine, fabr. Griggio - type GL150/200

GL150/200

Zware oscillerende kantenschuurmachine. Machine met mechanische oscillatie, schuinstelbare tafel en paneel met bovenbediening.

Meer informatie

Langebandschuurmachine, fabr. Griggio - type GL25/GL30

GL25/GL30

Zwaar uitgevoerde stabiele langebandschuurmachine. De automatische hoogte-instelling van de werktafel vergemakkelijkt het werken met deze machine.

Meer informatie

Tafelfreesmachine, fabr. Griggio - type T220/270

T220/270

De "220-serie" freesmachines staan voor zwaar uitgevoerde machines waarmee precisiewerk gemaakt kan worden. Uitvoerbaar in vele varianten en opties.

Meer informatie

Lintzaagmachine, fabr. Griggio - type SNA-serie

SNA-serie

Serie zwaar uitgevoerde lintzaagmachines. Wieldiameter variërend van 400mm tot 800mm. Machine standaard met boven- en ondergeleiding. 

Meer informatie

Schuinstelbare lintzaagmachine, fabr. Griggio - type SW640 SW740

SW640 SW740

De ideale zaagmachine voor het zagen van isolatiepanelen, dakpanelen, etc. Grote panelen kunnen eenvoudige gezaagd worden door de grote rolwagen en oplegtafel.

Meer informatie

Lintzaagmachine, fabr. Griggio - type Jolly 45

Jolly 45

Kleine compacte lintzaagmachine. Voorzien van precisie boven- en ondergeider. Gietijzeren zaagwielen, zaagbladbeveiliging met tandheugeloverbrenging, zaagbladspanningindicator en voorzien van borstel. Kwaliteit in klein formaat.

Meer informatie

Radiaalzaagmachine, fabr. Griggio - type GR640

GR640

Radiaalzaagmachine met goede lagergeleiding en groot tafelblad. Machine standaard geleverd met een zaagblad van 400mm zodat een zaaghoogte bereikt kan worden van 125mm.

Meer informatie

Pennenbank, fabr. Griggio - type GAT 150/4

GAT 150/4

Zware 4-assige pennenbank. Machine voorzien van zaagunit, schilkop boven, schilkop onder en een freesspindel.

Meer informatie

Structureermachine, fabr. Griggio - type R300/600/800

R300/600/800

Ideale machine voor het geven van een levend effect aan houten panelen. In combinatie leverbaar met borstels voor de zijkant. Zo kan in één bewerking vierzijdig structuur aangebracht worden.

Meer informatie

Structureermachine, fabr. Griggio - type RS400

RS400

Unieke machine voor het structureren en borstelschuren. Door de zijwaartse en roterende beweging kan met minder vermogen een beter effect bereikt worden.

Meer informatie