Griggio

Griggio

Het familiebedrijf Griggio dat opgericht werd in 1946 groeide door de continue innovatie en de kwaliteit van haar producten uit tot één van de leiders op het vlak van houtbewerkingsmachines.

Griggio

SCM MiniMax

SCM MiniMax

Complete range van machines voor de (semi)professionele houtbe- werker. Compleet pakket aan houtbewerkingsmachines welke erg klantspecifiek zijn uit te rusten.

SCM MiniMax

SCM Formula

SCM Formula

De Formula lijn is geschikt voor de middelgrote houtbewerker. De techniek en technologie van de Formula houtbewerkingsmachines zijn identiek aan de machines onder het SCM-label.

SCM Formula

Putsch

Putsch

Stabiliteit en zuiverheid. Dat kenmerkt de verticale platen- zaagmachines van dit merk. Een machine voor elke doelgroep; de interieurbouwer, het bouwbedrijf en de bouwmarkt. 

Putsch

Robland

Robland

Van oudsher het bekende merk wat betreft combinatiemachines. Op dit moment worden er ook onder andere schulpzagen en formaatzagen geleverd.

Robland

Mafell

Mafell

Mafell is specialist op het gebied van speciale handgereedschappen. Daarbij hebben zo ook een zeer speciale pennenbank in het assortiment voor de houtconstructie- en gebintbouw.

Mafell

Graule

Graule

Deze afkort- en verstekzagen zijn de ware toppers binnen de houtbewerkingsmachines. Voordeel van deze machine is de robuuste bouw, het vaste nulpunt en de eenvoud in bediening.

Graule

Maba Maschinen

Maba Maschinen

Maba Maschinen produceert sinds 1941 langszaagmachines en onderafkortzaagmachines. Machines volgens de Zwitserse precisie ontworpen en gemaakt.

Maba Maschinen

Masterwood

Masterwood

Masterwood is één van de meest ervaren Italiaanse leveranciers van houtbewerkingsmachines. Weliswaar sinds 1990 onder de naam Masterwood, dit is een samenvoeging van de zeer ervaren en bekende bedrijen Muti en Zangheri & Boschetti. 

Masterwood

Uniteam

Uniteam

Uniteam bestaat sinds 1991 is een een gerenomeerde producent van CNC-bewerkingscentra. Meer dan 20 jaar worden al machines gemaakt voor verschillende doelgroepen in de wereld van de houtbewerking maar ook voor het bewerkingen van kunststoffen en lichtmetalen. Het is de doelstelling van Uniteam om voor elk specifiek productievraagstuk de meest passende machine aan te bieden. Daarom zijn alle type machines nauwgezet aan te passen aan de specifieke wensen. Samengevat: het adviseren en produceren van de juiste machine in combinatie met de juiste after-sales service biedt het 'total-quality' kenmerk wat Uniteam onderschrijft.

Uniteam