image

Open Dagen Talen Machines

2 en 3 november 2023 / 13:00 - 21:00 uur

We nodigen je van harte uit voor onze Open Dagen op 2 en 3 november.

Voor alle gepassioneerde hout- en kunststofbewerkers is dit dé gelegenheid om te ontdekken, te leren en te innoveren. Onze Open Dagen beloven een mooie gelegenheid te zijn om kennis te delen en inzichten op te doen. Daarbij is het een mooie gelegenheid om (nader) kennis te maken met onze medewerkers en de vernieuwde showroom te bekijken! Zet dus alvast 2 en 3 november 2023 in je agenda!

Met vriendelijke groeten,
Harjan Talen
Bernd Talen

Demonstraties
Live demonstraties van de CNC-machines Busellato Jet Elite en EasyJet.
Software
Uitleg over software voor interieurbouw, trappenbouw en timmerfabrieken van CNCware.
Afzuiging
Toelichting en kennisoverdracht over wet- en regelgeving afzuiging.
Ontmoeting
Ontmoet onze medewerkers en collega-bedrijven en geniet van een hapje en een drankje.

Demo's Busellato

Busellato EasyJet en Jet Elite

Tijdens de Open Dagen staan de Busellato EasyJet en de (nieuwe) Jet Elite draaiend opgesteld. De CNC-nestingmachine Busellato EasyJet is opgesteld in combinatie met de software SmartCabinet van CNCware. De geproduceerde panelen kunnen worden voorzien van kantenband op de Casadei Flexa 27.

Busellato CNC-machines
image
image

Kantenaanlijmmachine

Casadei Flexa 27

Opgesteld staat de kantenaanlijmmachine Casadei Flexa 27. Dit is de grote broer van de Flexa 23, die eveneens in onze showroom aanwezig is. De aangesloten Casadei Flexa 27 is voorzien van het nieuwe Easy2Go touchscreen. Laat je informeren over de opties en mogelijkheden.

Casadei Flexa 27

Compacte, complete interieurbouw

Tijdens onze Open Dagen demonstreren we de compacte opstelling SCM machines. Drie machines waarmee op een beperkt aantal vierkante meters zaag- en boor- en plakwerkzaamheden uitgevoerd kunnen worden. Het zagen op de SCM minimax sc4 elite, machine met voorrits en rolwagen 2.60mm. Boren op de CNC-gestuurde machine SCM startech cn v. Het plakken op de complete SCM minimax me35tr kantenaanlijmmachine.

Open Dagen 2023

Formaatzaagmachine SCM minimax sc 4e

Compacte formaatzaagmachine waaraan professionele eisen gesteld mogen worden ten aanzien van professionaliteit en nauwkeurigheid.

€ 7.500

CNC panelenboormachine SCM startech cn v

Universele boor- en groeffreesmachine, CNC-gestuurd. Eenvoudig in gebruik, compact en snel in het bewerken van panelen.

€ 26.250

Kantenaanlijmmachine SCM minimax me35tr

Gebruiksvriendelijke kantenaanlijmmachine voor het plakken van kantenband en massieve strips tot een dikte van 5mm. Met gecombineerde freesunit voor langszijde en kopse zijde.

€ 24.500
Graule
Topkwaliteit handbediende afkortzaagmachine, leverbaar in verschillende zaaghoogtes.
Maggi
De klassieke radiaalzaagmachine Junior 640 of de grotere Big 800.
Stromab
Automatisch- en zaaglijstgestuurd afkorten, specialist in dit segment.
Essetre
CNC-bewerken van massief hout, houtconstructies, gebinten, etc.
image

Massief hout

Houtbouw - houtkonstructiebouw

We hebben diverse machines die geschikt zijn voor massieve houtbewerking. Machines van Stromab, Graule, Essetre en Maggi. Waaronder het nieuwe opduwsysteem van Stromab, de Stromab Stop. Er staat een groot aantal handmatig te bedienen machines opgesteld. Maar ook kunnen wij je informeren over het versnellen van zaag- of freeswerk vanaf kantoor / software en de mogelijkheden tot het koppelen van zaag- of freeslijsten en het aansturen van de machines.

Afkortzaagmachines

We hebben een groot aantal afkortzaagmachines tijdens onze Open Dagen opgesteld staan. Onder andere een automatische afkortzaagmachine van Stromab. Maar ook afkortzaagmachines van Graule en Maggi. Leverbaar met handbediend lengtemeetsysteem of automatische lengte-aanslag.

Open Dagen 2023

Afkortzaagmachine Stromab TR500 – Matrix – 6000

Hoogwaardige, snelle afkortzaagmachine met automatische opduwsysteem en optimalisatie-software. Deze machine is uitgerust met een functie om door middel van krijtstrepen fouten in het materiaal te herkennen.

€ 45.000

Afkortzaagmachine Graule ZS 200N

Perfect afkorten 200mm hoog! In dubbel verstek en met een vast nulpunt. Bij het in verstek zetten van de machine blijft het zaagblad op hetzelfde punt het materiaal binnen komen.

€ 10.900
image

Casadei

Schaven, frezen, schuren

Een breed assortiment aan standaard machines van Casadei staat opgesteld in de showroom. We hebben een aantal formaatzaagmachines opgesteld staan, de Xenia 40 en de Xenia 60. Ook qua schaafmachines zijn we goed voorzien, er staan een aantal vlakbanken en vandiktebanken. En ook drie verschillende types tafelfreesmachines. Machines in verschillende maatvoeringen en met verschillende opties. Check de actuele voorraad op de website via 'voorraad nieuw' in het menu of klik op de link hieronder.

Voorraad nieuw

Robland

Schaven, frezen, schuren

Wij zijn trots om Robland, de toonaangevende fabrikant van houtbewerkingsmachines uit België, te presenteren in onze showroom. Bekijk de kracht en precisie van de Robland M500 schulpzaagmachine en ervaar de veelzijdigheid van de klassieke combinatiemachine Robland HX310 pro. Van vlakvandiktebanken tot een scala aan andere machines, wij bieden het complete assortiment.

image
image

Essetre CNC

Topkwaliteit CNC voor massief hout

Essetre is specialist in het ontwerpen en bouwen van industriële houtbewerkingsmachines voor CLT-panelen, constructiehout en houten spanten. Of het nu gaat om het vervaardigen van CLT-panelen of samengestelde wandpanelen, Essetre biedt de juiste machines. Het paradepaardje is de Essetre TechnoFast. De moderne Industry 4.0-ready software legt de brug tussen ontwerp en uitvoering, waardoor een naadloze verbinding ontstaat tussen uw tekenwerk en het eindproduct.

Essetre CNC

Afzuiging en schone lucht

Binnen- en buitenopstelling afzuigunits

Een schone machinale werkplaats met onze op maat gemaakte houtstof afzuiginstallaties. Van compacte binnen opgestelde Riedex DM-units, tot krachtige buiten opgestelde systemen met slimme energiebesparende functies. Wij zorgen voor alles, van ontwerp tot plaatsing, inclusief elektrische installatie en luchtrecirculatie. Kies voor duurzaamheid en topprestaties, met automatische sluitkleppen, warmteterugwinning en geavanceerde ventilatorregeling. Met onze expertise en toewijding maken we een passende installatie voor elke werkplaats.

Afzuiginstallaties
image
image

Welkom!

Ontdekken - leren - innoveren

In totaal zijn er zo’n zestig nieuwe machines en diverse occasions te zien. De deuren staan beide dagen open van 13.00 tot 21.00 uur.

Uiteraard kan je rekenen op een hapje en een drankje. We zien je graag! Aanmelden is niet noodzakelijk.

Heb je nadere vragen? Tips of opmerkingen? Gewoon even laten weten dat je langs komt? Stuur een bericht!

Bericht sturen