Formaatzaag

Formaatzaagmachines zijn er in verschillende uitvoeringen, namelijk: de horizontale formaatzaagmachine, de verticale platenzaagmachine en de opdeelzaagmachine. Hier meer informatie over de meest gebruikte, namelijk de horizontale formaatzaagmachine.

Goede, compacte formaatzaagmachine waaraan professionele eisen gesteld mogen worden ten aanzien van professionaliteit en nauwkeurigheid.

  • Type minimax sc 4e
€ 7.000

De Xenia 40 is de meest verkochte formaatzaagmachine uit de Xenia- lijn. Basismachine van hoogwaardige kwaliteit en handbediend instelbaar.

(detail)foto's volgen binnenkort

  • Type Xenia 40
€ 9.700

Casadei formaatzaag met roltafel van 3200 mm. Dit is de A-versie met bovenbediening. Deze machine heeft 4 gestuurde assen.

  • Type Xenia 60A
€ 24.000

De Xenia 40 is de meest verkochte formaatzaagmachine uit de Xenia- lijn. Dit is de M-versie van de machine, dus met elektrische hoog-laagverstelling en schuinverstelling, digitale aflezing voor de hoogte en schuinte van het zaagblad en drie verschillende draaisnelheden.

  • Type Xenia 40 M
€ 11.500

Formaatzaag met elektrische hoogteverstelling en elektrische schuinverstelling van het zaagblad. Is uitgerust met een voorrits en een roltafel met een lengte van 3200 mm.

  • Type Z400 EL
€ 8.500